#6 Marf - Novinky, vysvětlení a tak podruhé

Tento příspěvek bude opět kratší, avšak obsahově velmi bohatý. Ze všeho nejdřív bych u nás rád přivítal dalšího přispěvatele. Jmenuje se Michal Pospíchal. Je šéfredaktorem portálu inGamer.cz a s největší pravděpodobností se bude věnovat spíše webům samotným, než hrám.

A co je nového na blogu jako takovém? V pravém panelu jste si mohli všimnout update záložky "Témata" - Neuro má momentální téma MOBA hry. Jak jinak, psal jsem to již v prvním článku o novinkách a tak trochu jsem to i čekal :) Jisté však je, že už v tuhle chvíli pro vás připravuje prý celkem velký článek, a já myslím, že to určitě bude stát za to.

Dále, záložka "Poslední články" nyní zobrazuje pouze tři poslední, jelikož při vyšším počtu to vypadá přímo hnusně. Dále jsme zařídili archiv článků, a to po měsíci, abyste si mohli nějaký ten starší článek lehce najít :). Poslední změnou pak je záložka "Poslední komentáře", abyste mohli rychle reagovat na něčí názory, za což budeme samozřejmě rádi. Jak říkám, komentář, follow na Twitteru nebo sdílení nám udělá velkou radost. Jinak, jen tak pro informaci, během prvních 24 hodin máme přesně 125 unikátních návštěv. Děkujeme!

Žádné komentáře:

Okomentovat