#1 Raz - Nestoudný reklamní trik

Dobrý večer,

abychom začali něčím víceméně příjemným (od příště už to bude jenom horší), dovolte mi se představit. Jmenuji se Martin Paytok a protože se Marfovi zatím úspěšně daří infikovat blogovou nákazou redakci minimálně jednoho nejmenovaného českého herního portálu, ani já jsem nemohl odmítnout možnost jednou za čas vyblít na web, cokoliv mě zrovna napadne, bude štvát nebo se mi bude chtít řádně zkritizovat, případně pakliže budu trpět sžíravou potřebou se někde veřejně vybrečet.

Všichni si sem dávají obrázky. Tak tady je taky jeden. Naprosto nesouvisející s textem, ehm...

Moje téma nese název Mutageny, přesto se, jako humaniťák a odpůrce čehokoliv s původem v divoké přírodě tam za hranicemi města, nebudu věnovat vývinu virových onemocnění, které vás rozloží zaživa a podobným věcem. Pravděpodobně. Asi. Snad. Ale pochybuju, že to někomu bude vařit. Zvlášť, když si některé taktéž nejmenované EuroGamery mohou dovolit vytáhnout na světlo světa rubriky typu předrecenze a nikdo ani nezvedne pravici k protestu. Mutageny aspoň mají šmrnc. A jestli vzbuzují, respektive budou vzbuzovat, křečovité záchvaty smíchu, pak čistě úmyslně. Věřte tomu.

A to bylo tak asi všechno, co jsem chtěl... Vlastně ne. Nesmím zapomenout na odpornou a odsouzeníhodnou reklamní pasáž (masáž?), jíž by se měl každý vyhnout. Každopádně, pokud jsem vás zvládl zaujmout, kromě Media Reactoru mě najdete samozřejmě na inGameru, ale abych si polívčičku přihřál jaksepatří, nic nezkazíte zabrouzdáním například na internetové stránkyčasopisu XB-1, můj osobní blog se střípky literární tvorby, Bookfan, Twitter nebo, v případě zájmu o instantní nasrání, profil na CSFD. Je toho dost. Což je možná důvod, proč vůbec nic nestíhám. Měl bych se nad sebou zamyslet. Anebo ne.

Žádné komentáře:

Okomentovat